Aida's FotoPage

By: Aida Mustapar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 28-Nov-2008 16:27 Email | Share | Bookmark
Jom Heboh Penang - Day 1

YB the Supir
Edna the co-pilot
Muzi the kipas2
Aku the tido
Fit the senyum
kami dok belakangg!!!!!!!!
 
 
 
 
Longkang depan sri pentas
 
 
Akibat bosan terlampau
 
 
 
 
 
View dari bilik hotel kami
Booth Hot.Fm
 
 
Nubhan the singer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vern....hee..heee..the relex
 
 
 
Nikki the cute
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wif Tini
Booth gua.com
 
 
 
 
YB didera Nubhan
 
Booth Harian Metro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
On the way pergi makan
Sapa tu? cube teka....hee..hee..
seafood!!!!
2 peserta amazing race..haa..haaa...
Date : 23 November 2008

Venue : Stadium Batu Kawan, Pulau Pinang

Booth : Hot FM, GUA.COM & HARIAN METRO (For Both Nubhan & Nikki)




* Kami gerak dari KL jam 10 lebih.....Penat mengejar MPV Hot FM..Katanya nak konvoi, tapi berdesup macam nak racing.

*Sampai Penang jam 3 pagi.Tapi kunci bilik tak boleh nak digunakan. Terpaksa melepak depan pintu bilik sekali ngan Nikki sementara Muzi & Vern turun tukar kunci.

* Tak tidur, kami pergi minum kat kedai mamak sampai 4.30 pagi:-D

*Kami satu rombongan semuanya stay Hotel Pearl View

*Nubhan & Nikki penat berkejaran dari satu booth ke satu booth. Nubhan menyanyi disemua booth......semua ada lagu ADA UNTUKMU.

*Amazing race di Queensbay Mall beli baju Nubhan untuk konsert malam esoknya. Bidan Terjun punya pasal...

*Makan di juru....bill?...nasib baik tadak yang kena heart attack!!!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net