Aida's FotoPage

By: Aida Mustapar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Sep-2008 13:19 Email | Share | | Bookmark
Nubhan's Solo show

Edna, YB & Tira......dan jari fit
Edna posing mautttt
Fit & aku
View all 47 photos...
Venue : BB Plaza Bukit Bintang

Date : 28hb September 2008

Songs : Segaris Bulan Sabit, Gadis Melayu & Ada Untukmu


* Berbuka puasa di Hainan Chicken Rice Bukit Bintang..........hee..heee...tak lalu nak makan sebab penat ketawa

* "aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!" Tiba-tiba gara-gara gambar exclusive Nubhan di harian metro. Haa..haaa....senyap satu restoren sebab terkejut


*Show start jam 9.00 malam & went brilliantly...

*Lepak di starbucks lepas show......havoc giler!!!

*Thanks Red sebab hantar aku balik sampai kerumah


Tuesday, 23-Sep-2008 15:20 Email | Share | | Bookmark
Berbuka puasa & membeli belah di Mydin

Tira & Milo..haa..haaa
penuh cart dengan makanan
ni lagi satu
View all 43 photos...
bersama adik-adik dari Rumah Baitul Kasih, Rawang



Date : 22 September 2008

Location : Mydin mall Subang jaya

Time : 4.00pm - 9.00pm


*Kami datang awal sebab nak tolong Shopping barang-barang keperluan harian untuk rumah anak Baitul kasih

*Dapat 4 cart pun tak sampai seribu hengget

*Adik-adik tu terlambat sampai, jadi kami hanya ada 45 minit je untuk shopping..kelam kabut!!

*Ramai yang terpaksa minum berdiri saja gara-gara kena beratur kat kaunter


Tuesday, 23-Sep-2008 14:31 Email | Share | | Bookmark
Marhaban di astro - day 2

Bilik di Hotel Concorde Shah Alam
Me & Ila - Lobi
Tira
View all 67 photos...
Date : 21 September 2008

Location : Jusco Bukit Tinggi

Time : 1 pm - 6 pm




* Ramai sungguh Nubies datang.....sebab Nubhan ada....

*Andaiku tahu by Nubhan tiba-tiba buat kami berlima menangis...

* Usaha aku, Fit, Muzi & Edna buat alphabet nama Nubhan berbaloi.....walaupun banyak difficulties nak taip, print & liminate ...

* Selain Nubhan, kami tolong sorakkan Toi, Hazama & Noni..kenapa?? hanya kami yang tahu kenapa

*Duet Farah & Idayu nyaris buat telinga aku pecah...sampai kelangit!!!

* Syurgamu by Nubhan & Firdaus buat lebih ramai Nubies menangis

*Kami akhirnya berbuka puasa di One Utama........haaa...haaaaaaaa....


Tuesday, 23-Sep-2008 13:45 Email | Share | | Bookmark
Marhaban di Astro - Jusco Bukit Tinggi Klang - Day 1

Toi
 
 
View all 76 photos...
Date : 20 September 2008

Location :Jusco Bukit Tinggi

Time : 2.00 pm - 5.00 pm


* Tegarians tetap hadir walaupun Nubhan tak ada

* Sesat sampai nak masuk Port gara-gara mencari "MUARA"....nak buka pose punya pasal...

* Makan macam-macam sampai hampir RM200...haa.haaaaaa...

*Tunggu teh O kak Sue, 6 kali order tak sampai-sampai.....haa..haaaaa..haaaa....

Walaupun tak pakai oren, Nubies tetap havoc!!!!!


Saturday, 6-Sep-2008 15:18 Email | Share | | Bookmark
Marhaban Di Astro - Johor Bahru

Dok hotel lagik
Bilik Di The Puteri Pacific
Pintu..haa..haaaa
View all 81 photos...
Date : 31 August 2008

Venue :Plaza Angsana Johor Bahru & Hotel The Puteri Pacific Johor Bahru

Time : Don't really know.

We drove from KL @ 4.30am after Merdeka showcase @ Mydin Subang Jaya & Arrived at JB @ 9am, 31 August .

Tak tido satu satu hari...

Drove from JB @ 9.30pm & Arrived at KL @ 3.00am, 1st September.

Gila???? Tegar??? Sort of.....


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net