Aida's FotoPage

By: Aida Mustapar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Oct-2008 08:09 Email | Share | | Bookmark
Ghayo kek Kampung - Nubhan & Nubies

Date : 25 Oktober 2008

Time : 2.00pm - 6.00 pm

Venue : Juasseh Negeri Sembilan


Dengan penuh bangganya aku mengumumkan bahawa tak satu keping pun gambar aku berjaya snap dihari itu kerana busy sangat kesana kemari. . Nanti bila Neves dah update flickr dia, aku akan tepek link disini.Boleh enjoy gambar beratus keping tu...Buat masa ni, enjoy this pix.....Fit, Nubhan & aku...lokasi?..biarlah rahsia...ngehhh...ngehhhh..ngeeeehhh....


Thanks to YB Chieth sebab sudi snap gambar ni......

Gambar2 dari persiapan hari Sabtu sehinggalah selepas majlis, hari Ahad........boleh tengok kat sini. Ada 465 keping gambar...enjoy!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/halida_halle/sets/72157608469829337/


Wednesday, 22-Oct-2008 23:38 Email | Share | | Bookmark
Sidang Akhbar Kemuncak Aildilfitri Bintang Akademi Fantasia

Stacy
 
Edna
View all 19 photos...
Date : 22 Oktober 2008

Time: 2.30pm - 5.00 pm

Venue : Dewan Besar Tun Rahah

Artistes : Stacy, Toi, Faizal & Marsha

Aku & Edna - Wakil Nubhan FC / Neves - Wakil Marsha FC




Wednesday, 22-Oct-2008 13:56 Email | Share | | Bookmark
Opis Terbuka KRU

Khemah
 
Linda
View all 71 photos...
Date : 19 Oktober 2008

Time : 3.00 pm - 4.30pm

Venue : Jelatek Business Centre , Jalan Jelatek 2

Artistes : KRU, Adam, Dafi, Flava




Wednesday, 22-Oct-2008 13:49 Email | Share | | Bookmark
Rumah Terbuka Neves

Yummyyyyy...
ABC...also Yummyy
Edna & Sue
View all 9 photos...
Date : 18 Oktober 2008

Time : 5.00pm - 7.00pm

Venue : Umah Neves...Damansara




Sunday, 5-Oct-2008 07:07 Email | Share | | Bookmark
Raya di Rumah Nubhan - Hari Raya Kedua

Nubhan & adik-adik
Me & Nub
Posing apa entah......
View all 13 photos...
Date : 2nd October 2008

Location : Rumah Keluarga Nubhan di Juasseh Negeri Sembilan

Time : 5.00pm - 8.30pm

Tukang sibuk : Aku, Vern & YB Chieth



*Kami sampai lambat gara-gara Vern & YB tersekat dalam jam. Janji nak sampai awal, akhirnya pukul 5.00 baru sampai kerumah Nubhan

*Masak lemak daging salai untuk makan malam memang marvelous walaupun pedas sikit (aku yang tak tahan pedas sebenarnya....)

*Thanks banyak-banyak kat family Nubhan .Minum petang,makan malam.....semuanya best!!!

Selamat Hari Raya Aidilfitri....


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net