Aida's FotoPage

By: Aida Mustapar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Dec-2008 01:01 Email | Share | | Bookmark
Semi Final Balada - 5 Disember 2008

Stage
 
Nubies
View all 12 photos...
Date : 5 December 2008

Time : 9pm - 10.30pm

Venue : Sri pentas 2, Plaza Alam Sentral Shah Alam






Friday, 28-Nov-2008 17:26 Email | Share | | Bookmark
Jom Heboh - Penang, Day 2

Sama tak???...hee..heee
Booth Hot.Fm
 
View all 74 photos...
Date : 24 November 2008

Venue : Stadium Batu Kawan, Pulau Pinang

Booth : HOT FM & GUA.COM (For Nubhan) HOT.FM (For Nikki)




*Gara-gara terlewat, kami tak sempat nak catch up dengan Nikki

*Baju Reef yang kami berempat pakai, menarik perhatian orang ramai kat karnival tuh.Haa..haa..haaaa....Memang giler kose.

*Backstage crew?..haa..haa..Thanks to VERN for the opportunity.

*Aku hanya dengar suara Nubhan secara live, sebab tengok dia dari monitor dibelakang pentas. Menyeramkan!!!!!

*Permainan polis sentri semalamnya berlarutan sampai kehari ni. Kali ni aku jadi mangsa. Tima kasih banyak2 la ye dik....ko pemeskan akak kat website gua.com tu

*Walaupun bidan terjun....performance Nubhan memang MELETOPS!!!!

*Bertolak dari penang balik KL jam 2.45pagi......sampai KL 6.30 pagi Letih gile!!!!



Friday, 28-Nov-2008 16:27 Email | Share | | Bookmark
Jom Heboh Penang - Day 1

YB the Supir
Edna the co-pilot
Muzi the kipas2
View all 79 photos...
Date : 23 November 2008

Venue : Stadium Batu Kawan, Pulau Pinang

Booth : Hot FM, GUA.COM & HARIAN METRO (For Both Nubhan & Nikki)




* Kami gerak dari KL jam 10 lebih.....Penat mengejar MPV Hot FM..Katanya nak konvoi, tapi berdesup macam nak racing.

*Sampai Penang jam 3 pagi.Tapi kunci bilik tak boleh nak digunakan. Terpaksa melepak depan pintu bilik sekali ngan Nikki sementara Muzi & Vern turun tukar kunci.

* Tak tidur, kami pergi minum kat kedai mamak sampai 4.30 pagi:-D

*Kami satu rombongan semuanya stay Hotel Pearl View

*Nubhan & Nikki penat berkejaran dari satu booth ke satu booth. Nubhan menyanyi disemua booth......semua ada lagu ADA UNTUKMU.

*Amazing race di Queensbay Mall beli baju Nubhan untuk konsert malam esoknya. Bidan Terjun punya pasal...

*Makan di juru....bill?...nasib baik tadak yang kena heart attack!!!



Wednesday, 12-Nov-2008 04:47 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Fit

This is US!!
Fit, Muzi & Birthday card
Karikatur yang cute
View all 10 photos...
Date : 8 th November 2008

Time: 2pm - 8pm

Venue : Mid Valley




Thursday, 30-Oct-2008 00:20 Email | Share | | Bookmark
Kemuncak Aidilfitri bersama Bintang Akademi Fantasia

Fit, edna & Tira
Me & Atok
Our Table
View all 62 photos...
Date : 29 Oktober 2008

Time : 7.30pm - 12.00am

Venue : Dewan Besar Tun Rahah - Menara Yayasan Tun Razak






[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net