Aida's FotoPage

By: Aida Mustapar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  [16]  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 21-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Adam @ Konsert Akademi Fantasia 2

K1 - Jangan Lafazkan - Rambut cam Adam's family Kata kudsia
K2 - Kerna Dia - Budak rap yang nyanyi lagu arab..A-Rap
K3 - Mengapa perpisahan yang kau pinta - uwaaaaaaaaaa sedeyyy
View all 12 photos...
HANYA UNTUK KENANGAN SEPANJANG ADAM BERADA DI AKADEMI FANTASIA

1- Jangan lafazkan - Tak berapa suka dia nyanyi lagu KRU. Tapi Adam manage to do his best.Aku ambik ini sebagai "salam" Adam kepada dunia barunya..But that shirt he wore makes him look very thin..hee..hee...

2- Kerana dia - One of his best. Suara dia yang sebenarnya.Lagu ni memang payah, tapi Adam buat dengan baik.Tapi..emm..tak berkenan ngan baju tu.Colournya dull sket ...Kwang..kwang...kwang...

3- Mengapa perpisahan yang kau pinta - Best lagu nih. Adam nyanyi lagi best. Lebih syahdu dari yang original.. .....(marah flybaits kat aku kang. )

4- Gerhana - Good use of the stage. Bakat yang tak patut Adam simpan.He's very good in dancing dan juga..........teknik-teknik menggunakan pengacara sebagai additional dancer..

5- Tipah tertipu - Adam & The Bojan..hak..hak..hak.. Es D Co ...Ini genre Adam yang sebenarnya.Adam nampak selesa ngan Boy & Ijan. Dan Zahid & Farah yang enterprem tu. simply one of his best..

6 -Keroncong untuk Ana - A.K.A Kencorong untuk Adam - sedap keroncong tu. Tapi muka adam cam nak nak lari jer...outfit tu aku berkenan.Cuma tak dapat bayangkan kalau dia angkat kaki..sebab seluar tu kat tepinya cam tak berjahit jer...

7- Smooth criminal - Cutelah Adam nih...tapi lupa lirik. Boleh dimaafkan sebab dia punya dance move gempak giler.

8- Kasih - Lupa lagik...Kena hantar service budak nih. Tapi Adam memang the real entertainer walaupon lupa sket...excited aku tengok dia menari sakan.Pandai menakal gak Adam nih ek...

9- Bila larut malam - Persembahan terbaik Adam. Suara yang dia simpan lama-lama,akhirnya keluar jugak. Rapper be"twist"..Janggal ada..cute pon ada.

10-Final
- Ohh la la - Aku memang betul tak suka dia nyanyi lagu KRU . Tapi aku suka stage performance dia. Cam konsert dia plak dia buat. He makes me think...This lad ada masa depan...
- Haruskah - Mulanya tak masuk kat telinga aku lagu ni. Tapi lama-lama, sedap pulak.My current favourite
Salam penutup untuk AF dan salam pembukaan yang baik dari Adam kepada dunia yang lebih lain selepas ini...

Akhirnya Adam menang jugak. Rupanya risau Adam tak kemana. He's just making things complicated for himself. Dia ada masa depan tapi perlukan bimbingan lagi.Dari lagu KRU yang dia minat, sampailah lagu arab (A-Rap kata Aznil), Adam dah buat semua. Just wait and see apa langkah Adam seterusnya. Wish him the best of luck....

And Adam...Welcome to the real world !!!


Wednesday, 8-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Adam @ Putrajaya

1.Sign autograph
2.Wif fans
3.Wif kaer...sign autograph lagik
View all 10 photos...
Gambar-gambar kat Karnival kaki Pancing Putrajaya. 4 September 2004.First time aku jumpa Adam ngan Kaer.


Sunday, 5-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Office Terbuka KRU..hee..hee...

wif Edry...Tinggi betul member nih
Abang Long Norman
Norman wif my sis, my kazen & my best friend
View all 6 photos...
[color=blue]Gambar lama. Masa Karnival Hari raya kat office KRU.


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  [16]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net